Общи условия

Начало / Общи условия

НУПРОВИЯ ЕООД

ОБЩИ УСЛОВИЯ

при договори за продажба от разстояние

 

1. Поръчка за закупуване на продукт

Поръчка за закупуване на продукт може да бъде направена чрез Формата за създаване на поръчка, публикувана на страница „Поръчка“ на уебсайта на Нупровиа ЕООД с електронен адрес: https://nuprovia.com/kak-da-kupja/ или имейл, изпратен на електронен адрес: sales@nuprovia.com.

Попълването на всички полета на Формата за създаване на поръчка е задължително. Приемането на Общите условия при договори за продажба от разстояние (за краткост наричани по-долу Общи условия) и Политиката за защита на личните данни (публикувана на сайта на фирмата на електронен адрес: https://nuprovia.com/politika-za-zashtita-na-lichni-danni/) също са задължителни. В случай, че някое от полета не е попълнено или не съдържа изискваната информация, както и ако не е изразено съгласие с Общите условия и Политиката за защита на личните данни, поръчката се счита за неподадена и не подлежи на изпълнение.

Когато е изпратена по имейл, поръчката задължително съдържа информацията, изисквана във Формата за създаване на поръчка. При поръчка по имейл потребителят задължително изрично изразява съгласието си с настоящите Общи условия и Политиката за защита на личните данни.

С изпращането на поръчка, независимо дали чрез Формата за създаване на поръчка или по имейл потребителят изразява писмено приемането на всички характеристики на продукта и неговата цена, представени на уебсайта на фирмата.

За всяка продажба Нупровиа ЕООД издава фактура, която се изпраща на купувача на посочения от него електронен адрес.

С изпращането на поръчка в съответствие с горните условия възниква валидно сключен договор от разстояние между Нупровиа ЕООД и съответния потребител, изпратил поръчката.

2. Начини на доставка

Нупровиа ЕООД осигурява доставки само на територията на Р. България.

Доставките на стоката се осъществяват от „Спиди“ АД.

Не предлагаме опция “тест преди заплащане”.

По Ваш избор поръчаната стока може да Ви бъде доставена на посочен от Вас адрес или до избран от Вас Офис на „Спиди“ АД.

3. Цени на доставка

При закупуване на една опаковка от продукта доставката е за сметка на потребителя.

При закупуване на две или повече опаковки от продукта доставката е безплатна.

Във всички случаи комисионната за услугата „наложен платеж чрез пощенски паричен превод“ е за сметка на Нупровиа ЕООД.

Евентуални разходи за магазинаж (престой на пратка в офис на „Спиди“ АД след изтичане на 2 работни дни от датата на уведомяване на потребителя за наличие на пратка в съответния офис за доставка или от датата на връщане в офис на Оператора на пратка, която е недоставена по причина, за която „Спиди“ АД не отговаря) са за Ваша сметка.

Цената за доставка е съгласно актуалните тарифи и такси на „Спиди“ АД.

4. Срокове за доставка

Срокът за доставка е до 3 работни дни, считано от деня след деня, в който е направена поръчката. За пратките до по-малки населени места, където „Спиди“ АД има конкретен седмичен график (например доставки само във вторник и четвъртък), доставките се извършват в съответствие с определения график. В тези случаи срокът на доставка може да бъде по-дълг от три работни дни.

Нупровиа ЕООД си запазва правото в отделни случаи да организира доставката за повече от 3 работни дни. Максималният срок за доставка не може да превишава 15 календарни дни. При поръчка, направена през период, когато продуктът не е наличен на склад в България, срокът за доставка на поръчания продукт започва да тече от момента на неговото получаване в склад в България. В случай на доставка за повече от 5 работни дни след деня на постъпване на поръчката, което се дължи на забавено от страна на Нупровиа ЕООД предоставяне на пратката на Спиди АД за повече от 4 работни дни след деня на постъпване на поръчката, Нупровиа ЕООД ще осигурява бонус за удължен срок на доставка в размер на 3 лв. на опаковка.

Информация по въпроси във връзка с условията и процедурите за доставка, които не са конкретизирани в т.2, 3 и 4 на настоящия документ, може да намерите в Общите условия на „Спиди“ АД за куриерски пратки на Интернет адрес: https://www.speedy.bg/bg/terms-and-conditions.

5. Начини на плащане

  • по банков път;
  • с наложен платеж чрез пощенски паричен превод

6. Оттказ от договора от разстояние и рекламация

6.1 Безусловно право на отказ от договора от разстояние.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откажете от сключения договор за покупка от разстояние в срок от 14 дни, считано от датата на приемане на стоката от „Спиди“ АД.

6.2 Процедура за реализиране на правото на отказ.

Потребителят може да упражни правото си на отказ от договора за покупка като отправи писмено изявление до Нупровиа ЕООД в свободна форма на следния имейл адрес: office@nuprovia.com и чрез „Спиди“ АД изпрати стоката обратно до адреса, от който е получена. В изявлението за отказ задължително следва да бъде посочена банковата сметка, на която да бъде преведена сумата за връщане на потребителя.

До изпращането на стоката обратно на доставчика, потребителят се задължава да съхранява получената стока като осигури запазването на нейното качество и безопасност съгласно посочените на етикета изисквания.

6.3 При получаването на върната стока, Нупровиа ЕООД информира потребителя за това писмено по имейл, в който посочва и състоянието, в което е пристигнала стоката.

В случай, че стоката бъде върната без да е разхерметизирана и без видимо нарушен търговски вид, в срок от 14 дни от получаването на стоката Нупровиа ЕООД превежда на посочената от потребителя банкова сметка заплатената от него сума за стоката. Евентуално заплатената цена за доставка остава за сметка на потребителя.

6.4 Право на рекламация

Ако при прегледа на продукта в момента на доставката установите, че опаковката е разхерметизирана, нейната цялост е нарушена или по друг начин продуктът е с нарушен търговски вид, можете да поискате неговата подмяна или връщане, като незабавно уведомите Нупровиа ЕООД за установените дефекти чрез електронна поща или по телефона. В този случай, транспортните разходи за връщане и подмяна ще бъдат за сметка на Нупровиа ЕООД.

Не се считат за дефекти несъществени различия в цвета и външния вид в сравнение със снимката на продукта в платформата.

Back to Top
Количка
0

Нямате артикули в количката.

Return to Shop
Added to cart